Over ons

Bonjour! Wij zijn Edel en Nathalie, een avontuurlijk koppel in hun dertiger jaren dat hun dromen najaagt. Oorspronkelijk uit Antwerpen (België), besloten we om een bijzonder avontuur aan te gaan in Noord-Frankrijk. Het omtoveren van een stuk familiegeschiedenis tot een prachtig vakantiehuis.

Het begon allemaal met een kasteel dat een speciale plek in Edel’s hart heeft. Dit kasteel was vroeger eigendom van Edel’s vader en zit vol dierbare herinneringen en verhalen. Als eerbetoon aan zijn familiegeschiedenis en als ode aan gedeelde ervaringen, besloten we dit kasteel te kopen, te renoveren en aan te bieden als een unieke vakantiebestemming.

Verscholen in de serene landschappen van Frankrijk biedt ons kasteel adembenemende uitzichten, weelderige tuinen en een gevoel van tijdloze grandeur. Het was geen eenvoudige beslissing om zo’n ambitieus project aan te gaan, maar onze passie om nieuw leven in dit historische juweel te blazen, dreef ons voort.

Als ouders van drie levendige en avontuurlijke kinderen, weten we maar al te goed hoe waardevol het is om onvergetelijke momenten met familie en vrienden te creëren. Ons kasteel is de ideale plek voor samenkomsten, feesten en gedeelde avonturen die generaties lang gekoesterd zullen worden.

Een bijzonder detail in dit verhaal is dat de liefdesgeschiedenis van Edel en Nathalie begon binnen de muren van het kasteel. Het is een bewijs van de magie van het kasteel, waar geschiedenis en romantiek samenkomen en waar continu prachtige verhalen worden geschreven.

De renovatie is nog lang niet voltooid, en daar kom jij in beeld. Elke gast die ons bezoekt, helpt ons om het kasteel naar zijn vroegere glorie te brengen. Jouw verblijf biedt niet alleen jou een unieke en meeslepende ervaring, maar draagt ook bij aan de doorlopende inspanningen voor renovatie. Het is een gezamenlijke reis, en samen blazen we nieuw leven in dit historische juweel.

We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan dit opmerkelijke avontuur, om te genieten van de romantiek, cultuur en natuurlijke schoonheid die ons kasteel en de omgeving te bieden hebben. Of je nu op zoek bent naar een rustige toevluchtsoord, een locatie voor een speciale gelegenheid of een uniek gezinsuitje, ons kasteel is jouw canvas om je eigen levendige herinneringen te creëren.

Dus kom en ervaar de magie van Château Guillermo, waar elke gast meeschrijft aan het verhaal van de renovatie tot een vakantiehuis als geen ander! We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en deel te nemen aan jouw onvergetelijke avonturen in dit betoverende stukje Frankrijk.

Bienvenue chez nous! (Welkom in ons huis!)